10 maj 2009
17:00

Laxarby IF

Referat: Högsäters GF - Laxarby IF

Andra seriematchen i år. Vi gör en mycket bra match och vann rättvist med 2-0, det kunde blivit fler mål då vi hade flertalet bra målchanser under matchen.

Första halvleken var klart till oss. Vi hade bollen mest hela tiden, och spelade mycket bra fram till deras straffområde, där vi oftast körde fast eller så sköt vi på någon HGF-spelare, eller från långt håll. Till slut kom utdelningen då Lovisa fick pangträff från kanten, och bollen gick i en fin båge över deras målis, 1-0 med en minut kvar!

I andra fick Högsäter lite mer av spelet, men det var fortfarande vi som hade klart grepp om matchen. Vi stressade deras spelare bra, och fick på så vis flera bra chanser, och där Hanna kunde "stänka" in 2-0 i 42min. HGF hade ett par vassa lägen, men missade och allt annat tog en säker Johanna, men skrik mer!!

Hela laget gjorde en pangmatch, där vi hela tiden låg på och stressade deras spelare och gav aldrig upp någon boll, suveränt bra!!!